بلاگ بقچه

با بقچه نون رو آنلاین سفارش بده!

بلاگ بقچه

با بقچه نون رو آنلاین سفارش بده!

بلاگ بقچه

بقچه یک سیستم توزیع نان سنتی به صورت گرم و تازه در سطح تهران است. ما نان سنگک و بربری را به بهترین شکل ممکن برای شما در بسته بندی پارچه ای ارسال می‌کنیم.

دسترسی سریع

    سفارش آنلاین نان

    دریافت اپ بقچه

    مناطق تحت پوشش

۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۶ ثبت شده است

بالاخره به پایان سال ۹۶ نزدیک شدیم. سالی پر فراز و نشیب که قطعا برای همه‌ی ما و شما سرشار از تجربه‌های تازه بوده است. 

در اسفند ماه ۱۳۹۶ نیز بقچه با تمام ظرفیت خود فعال بود و تلاش کردیم با بهترین کیفیت ممکن نان‌آوری خانه‌ی شما را بر عهده گیریم.

۲۵ اسفند ۹۶، آخرین روز فعالیت بقچه در سال ۹۶

آخرین روز فعالیت بقچه در سال ۹۶، جمعه ۲۵ اسفند خواهد بود و پس از آن استراحتی کوتاه خواهیم داشت.

در سال ۱۳۹۷ نیز از روز دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۷ فعالیت و سفارش‌های بقچه از سر گرفته خواهد شد. همچون بهار تازه و با طراوت!

امیدواریم تجربه‌ی خوبی از بقچه در سال ۹۶ داشته بوده باشید و سال آینده برای ما سال ساختن تجربه‌های بهتر و نوشین‌تر برای شما همراهان بقچه باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ اسفند ۹۶ ، ۱۸:۱۸
رامین پاینده

بربری، از نان‌های محبوب ایرانیان است که روایات مختلفی برای نام گرفتن آن به بربری وجود دارد:

برخی معتقدند نام بربری به‌خاطر ایل بربر بوده‌است که ساکن مرز ایران و افغانستان بوده‌اند و چندی از بربرها،در دوره‌ی قاجار سبب رواج این نان در ایران شده‌اند.

نان بربری کنجدی

بر اساس روایت معتبر دیگری، قلاج نام اصلی بربری بوده‌است که مورد استفاده‌ی سربازان عثمانی ‌‌و ارتش بوده. سربازان عثمانی بر این باور بوده‌اند که با خوردن این نان، به نیرویی ماورای انسانی دست پیدا می‌کنند. این باور به قدری عمیق بوده که کشتی‌گیران و پهلوانان هنگام رفتن به میدان، کمی از آن می‌خوردند.

عثمانیان با لشکرکشی به ایران این نان را با خود آوردند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ اسفند ۹۶ ، ۱۷:۵۹
ارمغان حسن‌یوسفی